⚡ ALTIJD GRATIS VERZENDING ⚡

Veelgestelde Vragen

Bestelling & Levering

De gemiddelde levertijd bedraagt 7-15 dagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke business model kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het wel eens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: https://tijdvooryoga.nl/pages/volgjebestelling Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen. Onze excuses voor het ongemak.

Ruilen & Retourneren

Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.
Let hierbij op het volgende:

  • Het product mag geen gebruikssporen bevatten
  • Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code
  • Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden
  • De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending

    Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. Klik
    hier om het retourformulier te downloaden.

Verzending

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.

Op deze pagina https://tijdvooryoga.nl/pages/volgjebestelling kun je je e-mail adres en ordernummer in te voeren om je pakketje te volgen.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.