⚡ ALTIJD GRATIS VERZENDING ⚡

Bestelling en levering

Corona en onze bezorging
Wij doen ons uiterste best om onze standaard levertijden aan te houden maar vanwege de huidige situatie rondom het Coronavirus kan het zijn dat jouw levering een vertraging oploopt. Onze excuses hiervoor, wij begrijpen dat dit heel vervelend is. 

Op dit moment volgen we de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. En hebben we maatregelen getroffen waar dat nodig is. We houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

Momenteel geldt een gemiddelde levertijd van 7-25 werkdagen in Nederland en 15 tot 35 werkdagen in BelgiëWij vragen hiervoor begrip.

Altijd GRATIS verzending
Wij nemen de verzendkosten voor iedere bestelling in eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Eerlijke prijzen
Om er voor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij er voor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op verpakkings-, transport-, opslag- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Volg je bestelling
Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je een paar dagen na de bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

> Klik hier om de bestelling te volgen <

Heb je vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat jij niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom gerust even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat! `